Välkommen till ditt lokala plåtslageri i Mora

Välkommen till ditt lokala plåtslageri i Mora

Mora Plåtslageri AB är ditt lokala plåtslageri som erbjuder trygga tjänster av hög kvalitet till bra priser i hela Mora och närliggande orter.

Vår målsättning är att vara det självklara valet när du vill anlita ett riktigt bra plåtslageri i Mora med omnejd. Därför har vi satt ribban högt. Vi är stolta över att ha en fullt utbildad personalstyrka med yrkesbevis som alltid strävar efter att överträffa dina förväntningar. 
 

Trygghet och kvalitet i fokus

Vi arbetar efter målsättningen att trygghet och kvalitet ska gå före allt annat i vår verksamhet. Våra plåtslagare i Mora arbetar enbart med den bästa utrustningen och det bästa materialet för att kunna garantera ett riktigt bra slutresultat. Vi drivs av en stark vilja att göra ett riktigt bra jobb för varje enskild kund – vare sig du anlitar oss för ett mindre eller större projekt.  

 

Är du intresserad av att ta del av våra tjänster? Då är du varmt välkommen att kontakta oss redan idag - vi ser fram emot att ta fram den ultimata lösningen för just dig och dina behov!


Tjänster på Plåtslagare Mora

Kom i kontakt med kunniga plåtslagare i Mora

Är du intresserad av att anlita vårt erfarna plåtslageri i Mora? Då är du varmt välkommen att fylla i formuläret nedan så återkopplar vi med en kostnadsfri offert inom kort! 

Kom i kontakt med kunniga plåtslagare i Mora

Kontakta oss

Här hittar du oss på webben